dimecres, 24 d’agost del 2022

"REVIEW" 1ª ENTREGA "NAVES Y VEHICULOS" DE PLANETA DeAGOSTINI - FALCÓ MIL·LENARI

  



Planeta DeAgostini acaba de llançar al mercat una nova col·lecció anomenada "Star Wars Naves y Vehículos" que reuneix una gran varietat de miniatures metàl·liques de les naus i vehicles apareguts a la nostra saga preferida i ens ha fet arribar les dues primeres entregues perquè les compartim amb tots vosaltres.

La primera entrega correspon al Falcó Mil·lenari, la nau del pocavergonya més estimat de la galàxia, Han Solo, i li hem donat un cop d'ull primer al fascicle que en les 12 pàgines ens fa un breu repàs a la història de la nau, amb esbossos de preproducció o les seves principals característiques tècniques. També conté un capítol dedicat al propi Han Solo i finalitza amb un capítol dedicat a Lando i el Falcó que vam conèixer a "Solo: A Star Wars Story", tot això il·lustrat amb imatges de gran format.







I anem a la teca, el que de segur més us interessa, la rèplica. Com podeu veure en la primera imatge d'aquest article es presenta en un empaquetatge de qualitat i vistós. Quan el destapem i observem, descobrim que la nau tampoc es queda curta de qualitat. El nivell com podeu veure a les següents imatges és molt alt, molt més, per exemple que el de la col·lecció amb el mateix nom i de la mateixa editorial llançat l'agost de 2008. A més, també és més gran, amb unes dimensions d'uns 15 cm. de llarg i va acompanyada d'una base de plàstic negre amb el nom del vehicle i un pedestal transparent per donar l'efecte d'estar en ple vol i poder-lo exposar a les nostres vitrines i ser l'enveja de tothom.











No ho dubteu, subscriviu-vos ja, podeu fer-ho a través del codi PROMOSW o de la web de Planeta DeAgostini, no us en penedireu!!!!

Descarregueu-vos el fascicle de presentació aquí.

Pròximament, "review" del segon fascicle....