dimecres, 24 d’agost del 2022

"REVIEW" 2ª ENTREGA "NAVES Y VEHICULOS" DE PLANETA DeAGOSTINI - TIE ADVANCED x1 DE DARTH VADER

Planeta DeAgostini acaba de llançar al mercat una nova col·lecció anomenada "Star Wars Naves y Vehículos" que reuneix una gran varietat de miniatures metàl·liques de les naus i vehicles apareguts a la nostra saga preferida i ens ha fet arribar les dues primeres entregues perquè les compartim amb tots vosaltres.


Aquesta segona entrega correspon al Caça TIE de Darth Vader o TIE Advanced x1, el caça del Lord Sith per excel·lència. Primer fem una breu revisió al fascicle que ens presenta de manera molt similar a l'anterior entrega (Falcó Mil·lenari), la nau, fent un breu repàs a la seva història i les seves principals característiques tècniques. També conté un capítol dedicat a Darth Vader i finalitza amb una relació dels diferents TIE fabricats per Sistemes de Flotes Sienar que han aparegut a la saga. Tot, i com succeeix amb el primer fascicle, presentat amb imatges de gran format.







I la rèplica?

Doncs ens ha agradat bastant més que la del Falcó Mil·lenari. Es nota, que en ser un vehicle "en realitat" més petit que el de Solo, encara s'han pogut cuidar de manera més fidedigna els detalls. També destaca pel seu pintat, fet a mà, on es marquen de manera realista les "zones brutes". La nau va acompanyada , a més,d'una base expositora de plàstic negre amb el seu nom i un pedestal transparent per donar l'efecte d'estar en ple vol. 

La veritat, el Falcó ens va agradar, però el Caça TIE encara ens ha agradat molt més!!!!










No ho dubteu, subscriviu-vos ja, podeu fer-ho a través del codi PROMOSW o de la web de Planeta DeAgostini, no us en penedireu!!!!

Descarregueu-vos el fascicle de presentació aquí.